Νόστιμα

SNACK

Ανακαλύψτε τα αλμυρά ή γλυκά σνακ που ετοιμάζουμε στο εργαστήριό μας για πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό ή απογευμα. Όλα χειροποίητα, φτιαγμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες και μοναδικές γεύσεις.

Σάντουιτς

Για τα φρέσκα μας σάντουιτς επιλέγουμε διαφορετικές ποικιλίες ψωμιού: πολύσπορα, μπριός, ολικής άλεσης, γερμανικά και καθημερινά δημιουργούμε στο εργαστήριό μας σάντουιτς με φρέσκα ποιοτικά υλικά, αλλαντικά, λαχανικά, σως, τις επιλογές της ημέρας.

Σφολιατοειδή - Πίτες

Κουλούρια-Κριτσίνια

Κουλούρια με ποιοτικά υλικά, μεράκι, χωρίς συντηρητικά. Σμυρνέικα κουλούρια που μοσχοβολάνε βούτυρο, πορτοκάλι και βανίλια. Και πολλές επιλογές για όσους δεν νηστεύουν ή δεν καταναλώνουν ζωικά παράγωγα όπως μουστοκούλουρα, κανέλας αμυγδάλου πορτοκαλιού και πολλά άλλα.
Το Αρτιστον με ιστορία που αγγίζει τα 110 χρόνια και σεβασμό στη παράδοση συνεχίζει με μεράκι και αδιάκοπη δουλειά να ευχαριστεί τους πελάτες του, ικανοποιώντας τις γευστικές προτιμήσεις τους, ενώ παράλληλα νιώθουν την ζεστασιά ενός χώρου όπου διατηρείται η οικογενειακή ατμόσφαιρα ενός φούρνου της γειτονιάς.